امروز : 03 آذر 1403
ابوالفضل رادپور
کارشناس مسئول بهبود تغذیه
کارشناس تغذیه


شرح وظایف کارشناس مسئول بهبود تغذیه
  1. تدوین برنامه عملیاتی سالانه در راستای برنامه عملیاتی دفتر بهبود تغذیه جامعه
  2. نظارت بر حسن اجرای برنامه های تغذیه جامعه و تامین و ارتقا سلامت تغذیه ای جامعه
  3. نظارت بر حسن اجرای برنامه مکمل یاری، مطابق با پروتکل ها
  4.  نظارت کارشناس ستاد شهرستان بر عملکرد کارشناسان تغذیه مراکز تحت پوشش و صحت زنجیره ارجاع از قبیل پیگیری موارد ارجاعی، تنظیم رژیم غذایی، تکمیل فرم های ارزیابی تغذیه ای، صحت روش اندازه گیری شاخص های آنتروپومتریک و ...
  5.  اجرای برنامه های آموزشی متناسب با مناسبت ها و برنامه های ابلاغی دفتر بهبود تغذیه جامعه از طریق رسانه های جمعی به منظور حساس سازی و تا کید بر رعایت تغذیه صحیح  )از جمله هرم غذایی، کاهش مصرف قند، نمک و چربی، مکمل یاری و  (...
  6.  آموزش و بازآموزی متناسب با شرایط موجود به شکل مجازی و غیر مجازی برای کارکنان درون بخشی  )مراقب سلامت/بهورز، کارشناس تغذیه، پزشک(
  7. آموزش و بازآموزی به شکل مجازی و غیر مجازی برای کارکنان 
  8. تهیه و نظارت بر محتوای آموزشی تغذیه ای مورد استفاده در فضای مجازی بخش دولتی ( مانند آموزش و پرورش، بهزیستی، نیروهای مسلح، کمیته امداد امام خمینی و ...)
  9.  همکاری با صدا و سیما جهت تهیه برنامه های آموزشی در خصوص تغذیه سالم )مانند برنامه های کارشناسی، تهیه پیام های تغذیه ای زیرنویس و... )
  10.  همکاری با سازمان های بین بخشی حوزه سلامت نظیر شهرداری و دهیاری ها برای استفاده از فضاهای شهری و روستایی جهت انتقال پیام های آموزشی تغذیه
  11.  حمایت طلبی، پایش، نظارت و مدیریت برنامه های حمایتی تغذیه ای مادران و کودکان در ستاد شهرستان
  12. پیگیری جلب مشارکت خیرین سلامت از طریق ستاد خیرین دانشگاه توسط کارشناس ستاد شهرستان برای حمایت های تغذیه ای اقشار نیازمند و آسیب پذیر تغذیه ای
  13.  پیگیری اجرای برنامه های بین بخشی و نیز اجرای برنامه های آموزشی و حمایتی تغذیه در سایر حوزه ها از جمله آموزش وپرورش، بهزیستی،کمیته امداد، جهاد کشاورزی، حوزه های علمیه و دانشگاه فرهنگیان
  14. شناسایی و معرفی مادران باردار و کودکان زیر 5 سال مبتلا به سوءتغذیه شناسایی شده در پایگاه ها و مرا کز به سازمان های حمایتی مانند کمیته امداد امام خمینی و خیرین دانشگاه
  15.  تهیه شاخص های تغذیه ای به تفکیک و ارائه پس خوراند به مراکز و شهرستان، تدوین اولویت های مداخلاتی و اجرای آن ها
  16. تدوین گزارش عملکرد برنامه های تغذیه و برنامه های حمایتی
  17.  هماهنگی با واحد جلب حمایت خیرین دانشگاه جهت حمایت تغذیه ای گروه های آسیب پذیر
  18.  پیگیری تامین مکمل ها با توجه به براورد و درصد مصرف و پوشش مکمل ها